Petra & D-Diva

Alla inlägg den 5 maj 2011

Av Petra - 5 maj 2011 18:51

Då var projektet över, i alla fall för min del   . Den blev kanske inte riktigt så bra som jag hade tänkt mig men nu har jag gjort och lämnat in den, sedan återstår det för professuren att komma med betyg.

-

Jag låg faktiskt och tog det lugnt en bra stund efter frukosten imorse. Vårat Undergradue office (typ studentkontor) öppnar inte förrän 10.30 och jag behövde hämta ut material som skulle fästas vid rapporten. Således tyckte jag det räckte att komma till biblioteket vid 09-snåret. Kollade snabbt igenom arbetet lite grann men kände väl rätt starkt att jag osannolikt skulle få en snilleblixt där och då. Printade ut 2 exemplar av alltsammans och gick bort till psykologi fakulten för att hämta vad jag behövde innan jag gick tillbaka till biblioteket för att använda deras mackapär för att sätta spiralbindning. Efter detta- som faktiskt gick rätt proffsigt till- var det bara att gå tillbaka till kontoret för inlämning! TUR att de ligger nära varandra i alla fall  . Var hemma igen runt 11.30 och tog prompt itu med tentapluggandet, även om jag varit noga med att ta lite paus imellan åt 

Just nu känner jag mig rätt nöjd med dagens arbetsutdelning och funderar på att lägga ihop för dagen. Promenad i parken hoppar jag bannemig över för det har regnat sedan jag kom innanför dörren och ska så göra fram till måndag  . MEN i Malmö lovar väderguden att solen ska visa sig!

-

Jag känner att det nog får bli en lugn och händelselös kväll idag, värma lite middag och försöka komma till ro. Funderar på om jag skulle slå till och köpa "en portion" rödvin för att fira inlämningen- hmm. Det är riktigt skönt att bara kunna fokusera på tentorna, plus att det numera är rent rutinjobb  .  Imorgon är planen att tentaplugga för allt vad tygen- eller kanske snarare 'huvet- håller och mellan varven hinna med att packa, städa undan, handla lite (typ frukost till lör) och beställa bussbiljett till på lördag. Får absolut inte glömma att packa ner vad jag behöver för att förbereda mig inför tentorna- hemska tanke  I övrigt har jag under dagen fått igång min laptop mus- lagom välbefogat våld is da shit när tekniska grunkor ska övertalas att leva lite till   .

-

Nog om detta, det kan nog ha blivit dags för middag trots att klockan inte är så sen. Trevlig kväll allesammans   

Presentation


Livet med schäfrarna och annat smått och gott.

Tidigare år

Änglahundar

Demonen's Carlzon 2011-03-20, till 2011-10-07.

 

 

Min härliga, bångstyrige gråa kille och jag fick en sommar tillsammans men den kommer jag för alltid bära med mig i hjärtat. Bästa Calle Carlzon fattas oss   

 

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards