Petra & D-Diva

Alla inlägg den 23 juli 2012

Av Petra - 23 juli 2012 07:42

Det är ju lite nytt det här att sitta på bussen mot jobb och kunna uppdatera bloggen lite:) Ja, vad har jag gjort?!

-

I torsdags jobbade jag delad tur vilket innebar att jag gick mot Södervärn strax före 07.00 och kom åter lite efter 22.00, i lagom tid för att gå sista kisseturen och ramla i säng. Spännande på riktigt- not. I fredags skojade jag till genom att ta bussen runt 06.30, med Diva, till Lomma. Vi gick en runda på gott och väl en timme innan vi mötte upp mamma som jobbat natt. Mamma och Diva tog bussen hem till Malmö, jag gick in på jobb. Fredagskvällen spenderases hemma eftersom foderleveransen, pga diverse bilolyckor, blev försenad. Nu har jag i alla fall ny mat hemma, den här gången beställde jag sportvarianten som ska passa lite mer aktiva hundar. Första intrycket är att Diva verkar äta frukosten, som hon annars äter sådär, bättre. Även i lördags jobbade jag morgonpass och slutade 14.45, precis i tid för att missa bussen hem. Lullade runt i Lomma en timme innan nästa buss, väl hemma tog jag det lungt en stund på soffan innan det var dags att styra stegen mot Södervärn igen för att åka till nästa jobb. Diva fick följa med och efter avslutat uppdrag fick hon springa av sig lite innan vi åkte hemåt.

-

Igår var en ledig dag och jag kände verkligen för lite egentid ed Diva så istället för en träningsrunda på klubben, tog vi bussen till veberöd och spenderade några timmar på romeleåsen. Diva varvade mellan att springa lös och gå i snöre och förutom närkontakt med ett väl dolt elstängsel hade vi en riktigt skön dag. Diva fick även hälsa på ett Malmö par när vi stötte på dem för andra gången, mycket uppskattat av båda parter. Väl nere i Veberöd hittade vi skugga under ett träd och satte oss för lite nedvarvning och stretchning. Diva hann somna till medan vi väntade på bussen och stapplade nyvaket ombord :)

-

Idag väntar en ny dag på jobbet. Mamma tar Diva med sig på väg till jobb så jag kan hämta upp henne när jag slutat och gå en runda innan vi åker hemåt. Ikväll väntar middag på Nöbbelöv i Lund och jag ska-framförall- ta reda på hur buss/tåg går hemåt i rimlig tid så att jag orkar upp när klockan ringer vid 5.00 imorgon:).

Presentation


Livet med schäfrarna och annat smått och gott.

Tidigare år

Änglahundar

Demonen's Carlzon 2011-03-20, till 2011-10-07.

 

 

Min härliga, bångstyrige gråa kille och jag fick en sommar tillsammans men den kommer jag för alltid bära med mig i hjärtat. Bästa Calle Carlzon fattas oss   

 

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards