Petra & D-Diva

Alla inlägg den 25 april 2011

Av Petra - 25 april 2011 11:24

Påsken är i princip slut, men något påskfirande har det inte alls blivit iår. Jag tycker - personligen- inte att påsken är en högtid att iakttaga, förutom att man får storhelgstillägg om man råkar jobba   . Däremot har det ju varit tacksamt med det extremt fina vädret som infann sig lagom till helgen.

-

I fredags var vi alltså ute på Prärien för att njuta av de 2 C-valpisarna. Det känns himla bra att ha bestämt mig för Clumpen Carlzon med uttersvansen  .  Det kommer bli alldeles super och så skoj att ha en egen björnbrumling att gosa och dona med!

-

I lördags startade Khan och jag dagen med att skjutsa till Lomma varefter vi tog den medskickade termosen kaffe och gick ner en runda till stranden för lite mys. Sedan rullade vi hemåt igen och jag plockade fram datorn för lite jobb. Kom dock på att vi ju hade tvättid så snart ner i tvättstugan och väl uppe igen tänkte jag att det var lika bra att städa av balkongen. Slängde trasiga krukor, torkade av övriga och la undan snäckor & singel. Skrubbade rent räckena och tog golvtrallorna så gott det gick. Det återstår att fixa något till tomma krukor så att det inte välter så lätt, samt säkra/stänga av kanterna där liten valp annars lätt fastnar med tassarna. Men det behöver ju inte göras ännu. När tvätten var klar behövde den pälsklädda ut och vädra sig lite, innan jag äntligen fann tid att sätta mig ner och attackplugga innan det var dags att gå till bilen. Eftermiddagen spenderades i solen nere på klubben tillsammans med Vicky & Mattias samt Nina som också tittade förbi.

-

Igår började rätt likt lördagen,  medhavd kaffetermos och en sväng ner till bryggan efter avlämning innan jag körde hem för att fortsätta studierna. Efter lunch körde vi iväg för att- i tur och ordning- hämta upp mamma & Sabina för att sedan rulla ner mot klubben. Nu hann vi inte i tid för att se alla duktiga ekipage men vi kom ner i tid för att gratulera personligen.

-

Idag skiner solen åter och jag fortsätter skriva sammanfattningar inför tentorna. Har gett mig själv någon dags paus från rapporten medans jag funderar på vad jag ska skriva i diskussionsdelen och vilka slutsatser jag ska dra (no clue as of yet). Rapporten ska in om 1,5 vecka så jag intalar mig själv att det finns tid ännu!

Presentation


Livet med schäfrarna och annat smått och gott.

Änglahundar

Demonen's Carlzon 2011-03-20, till 2011-10-07.

 

 

Min härliga, bångstyrige gråa kille och jag fick en sommar tillsammans men den kommer jag för alltid bära med mig i hjärtat. Bästa Calle Carlzon fattas oss   

 

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards