Petra & D-Diva

Alla inlägg den 1 mars 2013

Av Petra - 1 mars 2013 16:44

"Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo"   Då finns det inte många ställen som slår Malmö   .Efter den vanliga morronrundan runt Lantmannagatan och några koppar kaffe åkte vi ner till klubben för veckostädningen, när vi ändå var därnere tog mamma ut Khan för lite (in)aktivitet medan jag tog ut Diva för att grejja vidare med LF och läggande under gång. Laborerade- enligt läxanvisning- med tonläge och resultatet var bra om än något tveksamt. När jag sedan kom på att jag skulle gå lite långsammare för att ge Diva en chans att hinna reagera gick det betydligt bättre  . Innan vi avslutade träningen testade jag & Diva stegen, när jag pekade stampade Diva över utan betänkligheter   . Däremot hoppar hon upp vilket inte är helt optimalt MEN går ner   . Testade att låta henne klättra på stora stegen för att hon skulle vara tvungen att gå men det gjorde ingen större skillnad. Alltså får stegen vänta tills expertisen är på plats. På hemvägen shoppade vi upp oss på förnödenheter på Lidl och sen var jag verkligen hungrigast i världen och kunde inte komma hem fort nog  . Efter lunchen var vädret så soligt att jag verkligen inte kunde vara kvar inomhus, lastade in Diva i bilen (Khan fick stanna hemma och vänta på sin matte) och styrde mot Revinge. 

 


 


 



 


 


 

-


Igår hämtade jag upp mormor för att följa med henne till ett pre-operativt besök på ögonkliniken. Mormor har väntat på att bli kallad sedan läkaren konstaterade starr i september   , förmodligen dröjer operationstid ytterligare 2 månader (minst) men mormor verkade i alla fall nöjd med besöket. Efter fika på Hasselgatan skjutsade jag hem mormor och passade på att vädra pälsarna på Bulltofta. Diva fick öva på linförighet & läggande gång och Khan fick visa lite allehanda trix för sina karameller. Sedan åkte jag & Frida till Nörrebro, Köpenhamn. Det öppna huset avslöjande inga omvälvande nyheter precis men däremot kändes det lite motiverande att åka dit och kolla läget. 


-


Resten av kvällen lär bli lugn på Hasselgatan, lägenhetssaneringen ska avslutas och till middag blir det schnitzel innan soffan hägrar  .


Antal steg idag (so far): 14 740

Igår: 26 157

I onsdags: ca 10 000


Presentation


Livet med schäfrarna och annat smått och gott.

Tidigare år

Änglahundar

Demonen's Carlzon 2011-03-20, till 2011-10-07.

 

 

Min härliga, bångstyrige gråa kille och jag fick en sommar tillsammans men den kommer jag för alltid bära med mig i hjärtat. Bästa Calle Carlzon fattas oss   

 

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards