Petra & D-Diva

Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Petra - 12 augusti 2011 15:47

Det har minst sagt varit sommarlov på bloggandet - riktigt skönt faktiskt att bara öppna datorn i absoluta nödfall   .


-


I förra veckan genomgick Carlzon och kullsystern Cobra sina operationer för navelbråck. Eftersom Cobras ägare jobbade fick hon följa med i vår bil medan Khan stannade hemma och fick egentid med Sabina. Det gick bra att ha 2 valpar och 1 unghund i samma lägenhet faktiskt och CC höll gemensam låda Nobelvägen ner innan de tröttnade på det och istället slog sig till ro där bak i bilen  . Den goda stämningen grusades dock helt på Statoil i Lund. Stannade för att tanka bilen och fick tanklocket i handen  . Himla tråkigt att upptäcka att någon försökt sno bensin, nog för att den är sjukt dyr men mitt är ändå mitt och ingen annans  . Det var ju bara att köra vidare mot Demonens för vidare färd till veterinären utan tanklock. Operationen gick bra, dramatalangerna kom till sin fulla rätt vid uppvaken men annars var det ingen större sensation. Carlzon fick dock gå på Novocarp ett par dagar då han visade sig smärtpåverkad men det var ju inte så konstigt eftersom hans navelbråck var lite större.


-


Historien om tanklocket då. Det gick inte att limma på själv- jag provade- ej heller att fixa på en mindre och billigare verkstad. Bara att rulla vidare till Volkswagen och be dem beställa ett tanklock och lackering för att behålla värdet på bilen. En vecka cirka skulle det ta, kul när man bor runt hörnet från Södervärn. Som tur var hade vi ju tanklocket kvar. För att undvika att "tillfällighetsbrott" har det varit av och på med locket - courtesy of gaffatejp- vid varje körtillfälle . Så idag åkte jag och Carlzon iväg för att få nya tanklocken monterat och vilket drama det var där då. En upprörd (?) kund ställde till en sådan scen och betedde sig att det var tal om att ringa dit polisen    . 2000kr fattigare har vi i alla fall ett sprillans nytt tanklock lagom till helgen  


-


Igår efter jobb skaffade jag en ryggvänlig sele till gå fint träningen, plus att det är himla skönt att veta att han inte kan "gå ur" halsbanden på olämpligt ställe. Som tillexempel vid Lantmannagatan  . Så nu sportar också Carlzon en "Easy Walk Professionel" sele *moahaha*. När jag ändå var i affären sprang jag förbi Hamilton halsbanden som jag tycker är så fina och den här gången slank det ner ett havsblått. De har många härliga färger tycker jag men fastnade för blått till Carlzons gråa päls.


-


Ikväll är planen att långrasta pälsarna innan jag landar på sofflocket och tittar på film nr 2 av 5 från Hemmakväll. Erbjudande om 5 filmer á 100kr! Imorgon är det upp tidigt och rasta innan morgonpasset inleds kl 07.00, sen på söndag väntar ett kvällspass. Ingen skogsträning den här veckan - heller - men planen är att lägga ut lite spår på någon annan lämplig plats.

Presentation


Livet med schäfrarna och annat smått och gott.

Tidigare år

Änglahundar

Demonen's Carlzon 2011-03-20, till 2011-10-07.

 

 

Min härliga, bångstyrige gråa kille och jag fick en sommar tillsammans men den kommer jag för alltid bära med mig i hjärtat. Bästa Calle Carlzon fattas oss   

 

 

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

2 besvarade frågor

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Länkar

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards